Vakantiehuis in Karinthië

100 Pins
 1mo
a yellow house with the words speciale mejvakantie aambeiding
Meivakantie
Speciale aanbieding voor de meivakantie 2024, je kunt een week boeken voor € 995,00 ipv € 1154,00 exclusief bijkomende kosten.
the sun shines brightly behind a lone tree on a hill overlooking a body of water
Zomer in Karinthie
De zomers zijn warmer in Karinthie door de Italiaanse invloeden. Krijg je het te warm, dan kun je verkoeling zoeken bij de meren of juist hoog in de bergen. Het huis is goed geïsoleerd en heeft dikke muren die de warmte lang buiten kunnen houden als je alles goed dicht houdt. Is het te zonnig aan de tuinkant? Dan is er nog een terras aan de voorzijde van het huis. Het huis is het hele jaar door te huur en geschikt voor één tot maximaal zeven personen.
a wooden table topped with lots of different types of food and wine glasses on top of it
Ontdek de Parel van Karinthië: Jouw Droomvakantiehuis met Panoramisch Bergzicht
https://www.karinthievakantievilla.nl/news-offers/ontdek-de-parel-van-karinthie-jouw-droomvakantiehuis-met-panoramisch-bergzicht/
a river running through a lush green forest next to a tall building on top of a hill
Villach
Villach ligt op zo'n kwartiertje rijden van ons huis. Je vindt er een oude binnenstad waar regelmatig leuke evenementen worden georganiseerd. Ook kun je hier goed shoppen in het grote Atrium met diverse modezaken waaronder een zaak met originele Dirndls en lederhozen. Villach heeft ook het Warmbad een therme centrum met diverse baden en arrangementen om te ontspannen. Het huis ligt op zo'n kwartier rijden van Villach. Karinthie Vakantie Villa is het hele jaar door te huur en is geschikt voor 1 tot 7 personen. Het huis is voorzien van een buiten sauna, twee terrassen, een groot balkon. Het is modern ingericht en voorzien van een goede keuken.
an image of a happy holiday sign in the snow with a house and trees behind it
Het nieuwe wintersportbeeld?
Toen wij afgelopen kerstvakantie aankwamen bij het huis, zagen we dit als eerste. Een klein beetje sneeuw. Later in de week is er genoeg gevallen maar het is toch altijd een beetje slikken als het groen is. Laten we reëel zijn, het gebied ligt hoog maar niet altijd boven de sneeuwgrens. Met andere woorden; sneeuwgarantie kunnen we niet afgeven.
the sun shines brightly behind a lone tree on a hill overlooking a body of water
zomer in Karinthië
De zomers zijn heerlijk in Karinthië door de invloeden van de Middellandse zee. Er zijn heel veel meren in Karinthië waar je heerlijk kunt zwemmen, zeilen, suppen of roeien. Er zijn meren waar je alleen met een elektrische motor mag varen. En er zijn meren waar je wel met een speedboot kunt varen. Het huis is het hele jaar door te huur. We hebben twee terrassen, een aan de voorkant van het huis en een aan de achterkant van het huis. Een open tuin met een paar appelbomen. Een groot balkon. Panoramauitzicht over de bergen. Twee slaapkamers en een slaapzolder. Gelegen naast de lift naar het Dreiländereck.
two wooden rabbits sitting in an egg shell
Pasen in Oostenrijk
Wil je er nog een lang weekend tussenuit? Dan kun je het paasweekend boeken in Karinthië. Aankomst op donderdag en vertrek op maandag. Kun je vrijdag, zaterdag en zondag lekker wandelen, mountainebiken, ebiken of een mooie stad als Villach of Klagenfurt bezoeken. Het huis is het hele jaar door te huur en buiten het hoogseizoen kun je op alle dagen aankomen en vertrekken. Geschikt voor één tot zeven personen, wellness met een sauna en heerlijk ligbad, panorama uitzicht over de bergen, in een rustige omgeving.
a lone tree stands in the middle of a snow - covered field on a foggy day
Boom in de sneeuw in de mist
In het dal was het mistig toen ik aan het wandelen was. Daardoor kon ik prachtige foto's maken van bomen in de mist in de sneeuw. De rest van de familie had bovenop de berg het zonnetje en genoot daar weer van.
a woman is standing in the snow with skis on her feet and wearing a pink jacket
:-) geen idee waarom ik zo moeilijk kijk!
Dit ben ik, bovenop de berg bij het Dreiländereck. Zelf ben ik een paar jaar geleden gestopt met skiën en snowboarden en ik vind het heerlijk om gewoon lekker in het huis te rommelen. Maar als het lekker weer is, vind ik het net zo fijn om met de lift naar boven te gaan en naar alle vorderingen van de kinderen te kijken. En natuurlijk om mijn man voorbij te zien gaan op zijn snowboard. We lunchen dan samen boven in het restaurant en daarna ga ik weer met de lift naar beneden en pakken zij het laatste liftje om dan nog vijf minuten te lopen om weer thuis te zijn. Heerlijk!
the mountains are covered in snow as seen from an outside patio area with wooden pillars
zonsopkomst op de Dobratsch
Vanaf de keukentafel heb je dit uitzicht en dat verveelt echt nooit! De zonsopkomst op de Dobratsch.
an old barn sits in front of some trees
Kerkje in Seltschach
Dit pittoreske plaatje vind je in Seltschach, het dorp waar Karinthie Vakantie Villa staat. Een klein dorp met authentieke en moderne huizen en dit mooie kerkje.
the mountains are covered in snow and trees
Uitzicht op de Dobratsch, verveelt nooit
Dit is het uitzicht op de berg de Dobratsch. Deze bergketen ligt aan de overkant van de vallei in Karinthië en door de ramen in het huis heb je hier altijd uitzicht op. Een uitzicht dat ons nooit verveelt!
a wooden picnic table sitting on top of a lush green field next to a road
Het hele jaar te huur voor een heerlijke vakantie!
Dit terras is aan de voorzijde van het huis. Direct te herkennen want wij zijn de enige met een terras waar je 's morgens al koffie kunt drinken of 's middags kunt zitten als het te warm wordt in de tuin.
the mountains are in the distance with power lines running through them and trees on the far side
Panoramablik
Van dit uitzicht krijg ik nooit genoeg! Het is de ruwe kant van de Dobratsch en 's morgens zie je de zon hier op komen en 's avonds aan de andere kant de zon ondergaan. Ik zet altijd mijn stoel zo neer dat ik dit uitzicht heb. En dit is ook wat ik het meeste mis als we weer weg zijn. Misschien een webcam plaatsen om altijd te kunnen genieten? Wat vind jij?
an open window with sheer curtains on it looking out onto a yard and mountains in the distance
Uitzicht op de tuin
Uitzicht vanaf het balkon op de eerste etage. Je kijkt naar het Dreiländereck en de straat naar Seltschach. In Seltschach eindigt de weg. Je hebt buiten de vakanties om alleen maar lokaal verkeer. In de vakanties zijn er wat meer autobewegingen ivm de toeristen die naar het Dreiländereck komen. Sinds oktober 2023 staat dit huis er. Daardoor is de tuin wat beschutter.