DUA Culture

68 Pins
 1y
an artist's rendering of a building with people walking around it
Extension & Renovation of the Salzburg Festival Halls (AT) - Dietrich Untertrifaller Architekten
Our competittion entry for the Salzburg Festival Halls. #culture #competition #austria #salzburg #music # festival #hall #architecture #dietrichuntertrifaller
an artist's rendering of people sitting at tables in front of a stone wall
Extension & Renovation of the Salzburg Festival Halls (AT) - Dietrich Untertrifaller Architekten
Our competittion entry for the Salzburg Festival Halls. #culture #competition #austria #salzburg #music # festival #hall #architecture #dietrichuntertrifaller
an empty walkway leading to a building with lots of windows and railings on both sides
Dietrich Untertrifaller - TUM Campus in the Olympic Park
We have some amazing new shots to share with you. Aldo Amoretti captured impressions of our TUM Campus in Munich, one of Europe’s largest timber construction sites. Definitely worth heading to our website for more impressions and also to get more detailed information!
Dietrich Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
Dietrich Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
Dietrich Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
An this was the process. The aim of the urgently needed renovation and conversion was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved.
Dietrich Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
Dietrich Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
Dietrich Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
Dietrich Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
An this was the process. The aim of the urgently needed renovation and conversion was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved.
Dietrich Untertfaller - Renovation Volkstheater Vienna
Dietrich Untertfaller - Renovation Volkstheater Vienna
Dietrich Untertfaller - Renovation Volkstheater Vienna
An this was the process. The aim of the urgently needed renovation and conversion was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved.
an empty room with chandelier and red curtains
Dietrich | Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
The Great Beauty. Like a scene from a Sorrentino movie. We were awarded the contract for the renovation of the Vienna Volkstheater with FCP Fritsch, Chiari & Partner ZT GmbH and Alexander van der Donk. The aim of the renovation and conversion of the 1889 neo-Renaissance theater was to offer the contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and the original character were preserved. Photos: Martin Geyer
an empty room with chairs and paintings on the walls, in front of a chandelier
Dietrich | Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
The Great Beauty. Like a scene from a Sorrentino movie. We were awarded the contract for the renovation of the Vienna Volkstheater with FCP Fritsch, Chiari & Partner ZT GmbH and Alexander van der Donk. The aim of the renovation and conversion of the 1889 neo-Renaissance theater was to offer the contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and the original character were preserved. Photos: Martin Geyer
a long hallway with several metal railings on each side and lots of windows in the back
Dietrich | Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
In summer 2016, we were awarded the contract for the general renovation of the Vienna Volkstheater with FCP Fritsch, Chiari & Partner ZT GmbH and Alexander van der Donk. The aim of the urgently needed renovation and conversion of the 1889 neo-Renaissance theater was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved. Photos: Martin Geyer
an open door leading to a hallway in a building with white walls and wood floors
Dietrich | Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
In summer 2016, we were awarded the contract for the general renovation of the Vienna Volkstheater with FCP Fritsch, Chiari & Partner ZT GmbH and Alexander van der Donk. The aim of the urgently needed renovation and conversion of the 1889 neo-Renaissance theater was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved. Photos: Martin Geyer
a large foyer with marble flooring and white walls
Dietrich | Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
In summer 2016, we were awarded the contract for the general renovation of the Vienna Volkstheater with FCP Fritsch, Chiari & Partner ZT GmbH and Alexander van der Donk. The aim of the urgently needed renovation and conversion of the 1889 neo-Renaissance theater was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved. Photos: Martin Geyer
the hallway is lined with white walls and gold trimmings, along with two large windows
Dietrich | Untertrifaller - Renovation Volkstheater Vienna
In summer 2016, we were awarded the contract for the general renovation of the Vienna Volkstheater with FCP Fritsch, Chiari & Partner ZT GmbH and Alexander van der Donk. The aim of the urgently needed renovation and conversion of the 1889 neo-Renaissance theater was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved. Photos: Martin Geyer
an ornate staircase leads up to the second floor
Dietrich | Untertrifaller - Volkstheater Renovation Vienna
In summer 2016, we were awarded the contract for the general renovation of the Vienna Volkstheater with FCP Fritsch, Chiari & Partner ZT GmbH and Alexander van der Donk. The aim of the urgently needed renovation and conversion of the 1889 neo-Renaissance theater was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved. Photos: Martin Geyer
people are walking in front of a large white building with columns and arches on the roof
Dietrich | Untertrifaller - Volkstheater Renovation Vienna
In summer 2016, we were awarded the contract for the general renovation of the Vienna Volkstheater with FCP Fritsch, Chiari & Partner ZT GmbH and Alexander van der Donk. The aim of the urgently needed renovation and conversion of the 1889 neo-Renaissance theater was to offer the audience contemporary comfort, to establish modern safety standards and to improve economic efficiency. The entire listed building stock and thus the original character were preserved. Photos: Martin Geyer
a large white building that is next to a tree
Dietrich Untertrifaller Architects - Public Library Dornbirn
The joint project of the architectural offices Dietrich | Untertrifaller and Christian Schmoelz succeeded against 18 competitors and won the international architectural competition in early 2016. “The new library is a milestone for Dornbirn’s culture and education,” says Mayor Andrea Kaufmann happily. Photos © Albrecht I. Schnabel #library #education #culture #books #facade #green #ceramic #light #architecture #office #project #teamwork #places #austria